SF200

Засіб для видалення вапняного нальоту на кухні

Миючий засіб з високою миючої здатністю. Ефективно і безпечно видаляє вапняні відкладення зі всіх твердих поверхонь в зонах приготування їжі.

Властивості і переваги

  • Основний компонент – органічна кислота, яка дбайливо впливає на поверхню, в т.ч. алюмінієву та нержавіючу, ефективно усуває складні вапняні відкладення
  • Спеціальна формула забезпечує антикорозійний ефект
  • Засіб екологічний, безпечний для здоров’я, не містить фосфатів, хлору, їдких кислот та інших шкідливих речовин, не має запаху
  • Економічне використання – засіб розчиняється у воді до необхідної концентрації
  • Рекомендується для підприємств, сертифікованих по міжнародній системі НАССР

Сфера застосування

Миючий засіб використовується для видалення вапняного нальоту на кухні ресторану, прибирання харчових зон.

Правила використання

Розчиніть засіб у воді в рекомендованої пропорції. Протріть губкою до повного зникнення нальоту. При необхідності, повторіть процедуру ще раз. Ретельно промийте водою.

Характеристики продукту

  • Концентрація робочого розчину:

3% -5% – для видалення легкого вапняного нальоту (300-500 мл розчинити у воді, довести до 10 л)

до 10% – для очищення твердих поверхонь: кераміка, алюміній, нержавіюча сталь та ін. (1 л розчинити у воді, довести до 10 л)

10% -15% – для глибокого очищення сильних забруднень: наліт іржі, мінеральні відкладення, карбонати (1-1,5 л розчинити у воді, довести до 10 л)

  • Значення pH 2
  • Упаковка: 5 кг (каністра)

Виробництво: SUTTER Professional (Італія)

З цим товаром вас може зацікавити:
Миючий засіб для видалення накипу. Швидко і безпечно видаляє будь-які мінеральні солі (накип і відкладення). Продовжує термін служби посудомийних і пральних машин. Дбайливий до металів і інших поверхонь.
Засіб для миття і чищення жирових забруднень і нагару на конвекційних печах, духовках, грилі, пароконвектоматах та іншому технологічному обладнанні. Видаляє всі органічні, мінеральні та тваринні жири.
Концентрований миючій засіб для генерального прибирання в харчових зонах керамічних поверхонь стін і підлоги, нержавіючих поверхонь, обробних столів тощо.