DESCALER

Засіб для видалення накипу

Кислотний миючий засіб на основі неорганічної кислоти для усунення вапняних відкладень в посудомийних і пральних машинах, пароконвектоматах, електрочайниках.

Властивості і переваги

  • До складу засобу входить неорганічна кислота, яка ефективно розчиняє вапняні відкладення на технологічному обладнанні і видаляє накип зі всіх стійких до кислот поверхонь в харчових зонах
  • Завдяки вмісту спеціальних присадок не ставить під корозії технологічне обладнання
  • Не містить фосфатів і органічних розчинників
  • Прозора рідина з технічним запахом

Сфера застосування

Ефективний миючий засіб для видалення мінеральних і вапняних відкладень з устаткування, нержавіючої сталі і стійких до кислот поверхонь в харчових зонах, пральнях тощо

Правила використання

1. Для пральних і посудомийних машин. Запустіть цикл прання або миття, завантажте засіб у відсік для миючого засобу в концентрації 20% -30%, в залежності від ступеня вапняних відкладень.

2. Для нержавіючих і стійких до кислот поверхонь. Використовуйте 10% -20% розчин миючого засобу методом замочування (розчинити 100г-200г концентрату у воді, довести до 1 л). Дайте можливість попрацювати на поверхні, потім добре змийте.

Характеристики продукту

  • Концентрація робочого розчину: 10% -30%, в залежності від ступені забруднення та методу використання
  • Значення pH концентрату: 1
  • Упаковка: 6 кг (каністра)

Виробництво: SUTTER Professional (Італія)

З цим товаром вас може зацікавити:
Засіб для видалення вапняного нальоту. Безпечне використання на кухні та інших місцях приготування їжі, в ресторані, кафе, громадському харчуванні. Не спричиняє корозії поверхні. Може використовуватися для чищення алюмінієвих предметів.
Концентрований миючій засіб для генерального прибирання в харчових зонах керамічних поверхонь стін і підлоги, нержавіючих поверхонь, обробних столів тощо.
Засіб для миття і чищення жирових забруднень і нагару на конвекційних печах, духовках, грилі, пароконвектоматах та іншому технологічному обладнанні. Видаляє всі органічні, мінеральні та тваринні жири.